2019-2020 Bahar Dönemi Çakışan Derslerin Ders Onayları Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında sürdürülen uzaktan eğitim yönteminin avantajı olarak; yönetmelik kapsamında ders yükünü aşmamak ve üst sınıflardan olmamak kaydıyla, ders çakışması nedeniyle alamadığınız dersleri, 06-10 Nisan 2020 Tarihleri arasında danışmanınızla irtibata geçerek alabilirsiniz.

Danışmanlarınızla olan iletişimlerin e-mail, dahili telefon, uzaktan eğitim ve öğrenci otomasyonu üzerinden mesajlaşma yöntemleri ile yapılması, devam eden pandemi sürecinden dolayı, danışmanlarla veya ders sorumlularıyla görüşmek amacıyla, fakülteye gelinmemesi rica olunur.

UYARI: Verilen izin sadece belirtilen şartlarda ders eklenmesi içindir. Ders Ekle/Bırak şeklinde istenilen derslerin çıkarılıp eklenmesi şeklinde yorumlanmamalıdır.