2019-2020 Bahar Yarıyılı İş Yeri Eğitimine gidecek öğrencilerin Dikkatine

2019-2020 Bahar Yarıyılı İş Yeri Eğitimine gidecek öğrencilerin Dikkatine;

Bahar Yarıyılı Akademik Takvimde belirtildiği gibi 17 Şubat 2020 tarihinde başlayacaktır.

Bu tarih İş Yeri Eğitimi öğrencileri için de esastır.

Bilindiği gibi İlimizde meydana gelen depremden dolayı 2019-2020 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları 17-23 Şubat 2020 tarihine ertelenmiştir.

Güz Yarıyılında bütünleme sınavına kalan İş Yeri Eğitimi öğrencilerimiz bütünleme sınavlarına girdikten hemen sonra iş yerlerine gidebilirler.  Gecikmelerinden dolayı İş yerleri ile sorun yaşayan öğrencilerimiz öncelikle bu duyuruyu İşyerlerine ibraz edebilirler. Sorun devam ederse Dekanlığı ulaşmaları rica olunur. Bu sorun Dekanlık nezdinde çözülecektir.

Sigorta girişlerinin yapılabilmesi için en geç 14.02.2020 Mesai bitimine kadar gerekli evraklar bölüm sekreterliklerine teslim edilmelidir.