Türkiye'de Savunma Sanayii'nin Kalbi Fırat Üniversitesi'nde Atacak

Türkiye'nin En Önemli Öğrenci Topluluğu Organizasyonu olan 2. Milli Savunma Sanayii ve Alt Sistemler Teknolojileri Zirvesi 6-7 Mart 2018 tarihlerinde Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın destekleri ve Kara Kuvvetleri 8’inci Kolordu Komutanlığı, THY Teknik, Tümosan, Otokar, Aspilsan Enerji, BMC, Figes A.Ş, Kale Ar-Ge, TEİ ve Nuri Demirağ’ın Torunu Bilge KUM’un katılımı ile Fırat Üniversitesi Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik Öğrenci Topluluğu ev sahipliğinde Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Ülkemizde ki üniversitelerde hazırlanan etkinlikler arasında gerek dinleyici kitlesi, gerekse katılımcı firmaları ile Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde alanında gerçekleştirilen ''İlk ve Tek Etkinlik” olma özelliğini taşımaktadır.

Etkinliğimizin temel amacı; ülke gençlerinin savunma sanayisinin gelecekten beklentileri hakkında bilgi edinmesi ve yurt içinde gerçekleştirilen nitelikli Ar-Ge çalışmaları ile yerli teknoloji tabanlı savunma sanayi ürünlerinden haberdar olmasıdır. Bunun yanı sıra üniversite-sanayi işbirliğini destekleyerek sektöre ilgi duyan ve savunma sanayi alanında çalışmaları olan akademisyen, öğrenci ve firmaları bir araya getirmektir.

İlgi duyan herkesi bekliyoruz.

Tarih : 6-7 Mart 2018
Saat : 10:30 – 16:00