Üst Menu

User menu

Okulumuzda Model Uçak Gösterisi Düzenlendi

Dicle Üniversitesi Havacılık Kulübü,Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik Öğrenci Topluluğumuzun ev sahipliğinde okulumuzda model uçak gösterisi düzenledi.Gösteriye Rektör Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Mehmet Cebeci ve SKS Daire Başkanı Cihan Çakıcı'da katıldı.

Gösterinin ardından Elazığ'ımızın tarihi güzelliklerini gezmek için Kafile Harput'a çıktı. Harput kalesini, Ulu Camii'yi,Arab Baba Türbesini, Balakgazi'yi ziyaret etti. Harput Kalesinde Fütag Yönetim Kurulu tarafından Veysel İpek'e plaket takdim edildi.

Üniversiteler arasındaki dayanışmanın önemine vurgu yapan Havacılık Kulübü usta öğreticisi Veysel İpek bu tür ortak çalışmaların devam etmesini, daha güzel birlikteliklerin ortaya çıkmasının gerektiğini,en kısa sürede FÜTAG'ı Diyarbakır'da görmek istediklerini söyledi ve gelen herkese teşekkür etti.