Üst Menu

User menu

GELECEĞİN AKADEMİSYENLERİ KONFERANSI DÜZENLENDİ.........

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ AR-GE VE GİRİŞİMCİLİK TOPLULUĞU TARAFINDAN GELECEĞİN AKADEMİSYENLERİ KONFERANSI DÜZENLENDİ..

Teknoloji Ar-Ge ve Girişimcilik Öğrenci Topluluğu tarafından Geleceğin Akademisyenleri Konulu Konferans düzenlendi.

Konferansa Prof.Dr.Mehmet Eroğlu , Doç.Dr.Nevin Çelik, Doç.Dr.Burcu Özcan , Doç.Dr.Mehmet Karaköse ve Fakültemiz adına da Prof.Dr.Abdulkadir Şengür katılım gösterdi.

Konferansta başlıca öğretim görevlisinin fakülteye alınma şartları nelerdir? Yüksek lisans eğitimi nasıldır, kaç yıl sürer? Hem araştırma görevlisi olup hemde yüksek lisans yapılabilir mi? Yüksek lisansta yabancı dilin önemi gibi sorulara cevap verildi. Kariyerlerine yön vermeleri açısından bulunmaz bi fırsat olan bu etkinlik sonunda yüksek lisans, araştırma görevlisi , öğretim görevlisi gibi konular hakkında daha net bilgiye ulaşıldı.