Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden oluşan Otomotiv Öğrenci Topluluğunun düzenlemiş olduğu OTOMOTİV İNOVASYON GÜNLERİ 24-25 Nisan 2017 tarihinde Mustafa Temizer Konferans Salonunda Yapıldı.

Öğrencilerle otomotiv firmalarını bir araya getirerek geleceğin Otomotiv Mühendislerini sektörle tanıştırmayı amaçlayan bu etkinliğin açılış konuşmasını Teknoloji Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasin VAROL yaptı.

Yine Fakültemiz Yazılım Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Asaf VAROL araç yazılımları hakkında bilgi verdi.

AISIN firması genel müdürü Murat AYABAKAN, TOYOTA montaj fabrikası yeni araç proje mühendisi sn. Coşkun Burak BAYAR, ANADOLU ISUZU Tasarım Ofisi Yöneticisi sn. Görkem ERDOĞAN ve Temsa AR-GE’den Murat DEMİRDÜZEN otomotiv sektöründeki yenilikler, ileriye dönük sektör çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptılar.