Söyleşi Programı Cumartesi, Şubat 29, 2020 - 22:09

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı adına Vizyonergenç projesi kapsamında  Savunma Sanayi Başkanlığına bağlı TET A.Ş Genel Müdürü Çağlar Demirkan ve Genel Müdür Yard. Fatih Mahmut Bilici ( roketsan ik takım lideri) ile söyleşi programı yapılacaktır.

Fakültemiz Öğrencisinden Yarışma Birinciliği Pazartesi, Ocak 20, 2020 - 14:39
Siber Güvenlik CTF Elazığ Programı Gerçekleştirildi Pazar, Aralık 15, 2019 - 14:47

Cyber Anadolu CTF Programının ilk etabı Fırat Üniversitesi ve Fırat Kalkınma Ajansının desteğiyle Elazığ’da yapıldı.

Çalık Firması Fakültemiz Öğrencilerinin İşyeri Eğitimleri için Mülakat Yaptı (Sonuçlar Eklendi) Pazar, Aralık 15, 2019 - 14:38
Malatya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ÇALIK DENİM Tekstil Firması; İş Yeri Eğitimine gitmek isteyen öğrencilerimiz için 13.12.2019 Cuma günü saat 13.30 da  Fakültemiz Mavi Amfi de Mülakat gerçekleştirmiştir.

Mülakat sonucu başarılı olanların listesi:

Fakültemiz 10. Yılını Kutladı… Salı, Aralık 10, 2019 - 20:30

Fakültemiz 10. Yılı düzenlenen çeşitli etkinlikler ve açılış programı ile kutlandı.

YÖK’TE TEKNOLOJİ FAKÜLTELERİ DEKANLAR KONSEYİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Perşembe, Kasım 14, 2019 - 12:08

YÖK’TE TEKNOLOJİ FAKÜLTELERİ DEKANLAR KONSEYİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Erasmus Koordinatörlüğü tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi Perşembe, Kasım 14, 2019 - 09:51

Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Fakültemiz öğrencilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi, toplantı fakültemiz dekan yardımcısı Doç.Dr. Gül TOSUN başkanlığında gerçekleştirildi.

Fakültemiz Öğrencilerinden TEKNOFEST Proje Yarışmasında Birincilik Başarısı Pazartesi, Eylül 23, 2019 - 08:27

TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında, Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerimizden Yunus Emre Aydın ile Engin Ülger tarafından hazırlanan, proje danışmanlığı ve yönetimi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr.

Sayfalar